آ
-
آسپرژیلوس
زمان تشکیل و خصوصیات فیزیکی پستههای زودخندان به عنوان منابع آلودگی به آفلاتوکسین در سه رقم تجاری پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 60-75]
-
آفلاتوکسین
زمان تشکیل و خصوصیات فیزیکی پستههای زودخندان به عنوان منابع آلودگی به آفلاتوکسین در سه رقم تجاری پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 60-75]
ا
-
ارزش غذایی
اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی میوه پسته طی انبارمانی در دمای یخبندان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 17-1]
-
اسانس بازار داخلی
بررسی عوامل موثر بر مصرف در بازار داخلی پسته ایران [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 116-93]
-
استان کرمان
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
-
اسید جیبرلیک
تأثیر اسید جیبرلیک و نیتروژن بر طول سیستم ریشهای و غلظت عناصر کممصرف در دانهالهای پسته تحت شرایط شور [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 56-36]
-
الگوی نیازسنجی بوریچ
نیازهای آموزشی- ترویجی پستهکاران شهرستان رفسنجان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 36-17]
-
ایمنی غذایی
زمان تشکیل و خصوصیات فیزیکی پستههای زودخندان به عنوان منابع آلودگی به آفلاتوکسین در سه رقم تجاری پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 60-75]
ب
-
بادام
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
-
بادامی ریز زرند
بررسی تأثیر کودهای آلی و میکروبی بر رشد و تغذیه دانهالهای پسته [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 41-60]
-
برش میوه
تاثیر محلولپاشی نیتراتکلسیم، کلریدکلسیم و اسیدبوریک بر شدت ریزش پسته در رقم کلهقوچی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 75-86]
پ
-
پسته
نیازهای آموزشی- ترویجی پستهکاران شهرستان رفسنجان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 36-17]
-
پسته
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
-
پسته
ردیابی و شناسایی Phytophthora drechsleri از خاک، آب و بافت آلوده درختان پسته با استفاده از روش PCR [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 93-75]
-
پسته
بررسی عوامل موثر بر مصرف در بازار داخلی پسته ایران [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 116-93]
-
پسته
شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست با ریشه پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 11-29]
-
پوسیدگی ریشه و طوقه
ردیابی و شناسایی Phytophthora drechsleri از خاک، آب و بافت آلوده درختان پسته با استفاده از روش PCR [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 93-75]
ت
-
تکامل مغز پسته
اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی میوه پسته طی انبارمانی در دمای یخبندان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 17-1]
خ
-
خندانی
تاثیر تیمار متیل جاسمونات بر بهبود برخی از ویژگی های رویشی و زایشی پسته رقم احمد آقایی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
د
-
دانهال
تأثیر ارتفاع و روش کوپیوند بر گیرایی و رشد رویشی پسته رقم اوحدی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
ر
-
ردیابی
ردیابی و شناسایی Phytophthora drechsleri از خاک، آب و بافت آلوده درختان پسته با استفاده از روش PCR [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 93-75]
-
رفسنجان
نیازهای آموزشی- ترویجی پستهکاران شهرستان رفسنجان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 36-17]
-
ریزش میوه
تاثیر محلولپاشی نیتراتکلسیم، کلریدکلسیم و اسیدبوریک بر شدت ریزش پسته در رقم کلهقوچی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 75-86]
ز
-
زمان برداشت
اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی میوه پسته طی انبارمانی در دمای یخبندان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 17-1]
س
-
سطح برگ
تاثیر تیمار متیل جاسمونات بر بهبود برخی از ویژگی های رویشی و زایشی پسته رقم احمد آقایی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
-
سودوموناس فلورسنت
بررسی تأثیر کودهای آلی و میکروبی بر رشد و تغذیه دانهالهای پسته [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 41-60]
ش
-
شاخص عملکرد
تاثیر محلولپاشی نیتراتکلسیم، کلریدکلسیم و اسیدبوریک بر شدت ریزش پسته در رقم کلهقوچی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 75-86]
-
شناسایی مولکولی
شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست با ریشه پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 11-29]
-
شوری
تأثیر اسید جیبرلیک و نیتروژن بر طول سیستم ریشهای و غلظت عناصر کممصرف در دانهالهای پسته تحت شرایط شور [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 56-36]
ط
-
طول سیستم ریشهای
تأثیر اسید جیبرلیک و نیتروژن بر طول سیستم ریشهای و غلظت عناصر کممصرف در دانهالهای پسته تحت شرایط شور [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 56-36]
ع
-
عملکرد
تاثیر تیمار متیل جاسمونات بر بهبود برخی از ویژگی های رویشی و زایشی پسته رقم احمد آقایی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
-
عناصر کممصرف
تأثیر اسید جیبرلیک و نیتروژن بر طول سیستم ریشهای و غلظت عناصر کممصرف در دانهالهای پسته تحت شرایط شور [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 56-36]
ق
-
قارچ میکوریز آربوسکولار
شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست با ریشه پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 11-29]
-
قزوینی
بررسی تأثیر کودهای آلی و میکروبی بر رشد و تغذیه دانهالهای پسته [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 41-60]
ک
-
کله قوچی
زمان تشکیل و خصوصیات فیزیکی پستههای زودخندان به عنوان منابع آلودگی به آفلاتوکسین در سه رقم تجاری پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 60-75]
-
کمیت و کیفیت میوه
اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی میوه پسته طی انبارمانی در دمای یخبندان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 17-1]
-
کوپیوند شکمی
تأثیر ارتفاع و روش کوپیوند بر گیرایی و رشد رویشی پسته رقم اوحدی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
-
کوپیوند لولهای
تأثیر ارتفاع و روش کوپیوند بر گیرایی و رشد رویشی پسته رقم اوحدی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
-
کود دامی
بررسی تأثیر کودهای آلی و میکروبی بر رشد و تغذیه دانهالهای پسته [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 41-60]
گ
-
گردو
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
م
-
ماتریس تحلیل سیاستی
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
-
محصول جانشین
بررسی عوامل موثر بر مصرف در بازار داخلی پسته ایران [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 116-93]
-
محصول مکمل
بررسی عوامل موثر بر مصرف در بازار داخلی پسته ایران [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 116-93]
-
محلولپاشی
تاثیر محلولپاشی نیتراتکلسیم، کلریدکلسیم و اسیدبوریک بر شدت ریزش پسته در رقم کلهقوچی [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 75-86]
-
مزیتنسبی
بررسی مزیت نسبی محصولات پسته، گردو و بادام در استان کرمان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 75-56]
ن
-
نیازهای آموزشی و ترویجی
نیازهای آموزشی- ترویجی پستهکاران شهرستان رفسنجان [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 36-17]
-
نیتروژن
تأثیر اسید جیبرلیک و نیتروژن بر طول سیستم ریشهای و غلظت عناصر کممصرف در دانهالهای پسته تحت شرایط شور [دوره 2، شماره 3، 1395، صفحه 56-36]
ه
-
همزیستی
شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست با ریشه پسته در استان کرمان [دوره 2، شماره 4، 1395، صفحه 11-29]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد